India Pale Ale, nieuw bij de AH, - De Bierbaard
15489
post-template-default,single,single-post,postid-15489,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

India Pale Ale, nieuw bij de AH,

07 feb India Pale Ale, nieuw bij de AH,

Naast alle pils, bock, weizen, tripel staat er vanaf volgende week een nieuwe bierstijl bij je favoriete Albert Heijn, namelijk echte ambachtelijke India Pale Ale.

Albert Heijn voegt de Anchor IPA en de populaire Brewdog Punk IPA toe aan zijn assortiment.

Wereldwijd is in de bierwereld de IPA al heel erg populair. Veel kleine brouwerijen hebben wel een IPA in hun receptenboekje staan en in Amerika zijn er meer soorten IPA’s dan pick-up trucks.

IPA verschillen onderling vaak best wel van smaak maar er zitten echte pareltjes tussen. De Bierbaard mag altijd wel graag genieten van een IPA’tje en zal om de AH te belonen met deze goede stap voorwaarts in bierland, zo snel mogelijk deze aanschaffen.

Anchor IPA (AH)Brewdog Punk IPA (AH)

India Pale Ale

Een India Pale Ale is een oorspronkelijk in Engeland gebrouwen Pale Ale die bestemd was voor hun troepen in India, vandaar de term ‘India’. De IPA is een aangepast Pale Ale met als doel dat het de reis naar India beter zou doorstaan. Als conservering is er meer hop toegevoegd. Het bier is maltig en bevat wat meer alcohol.

Bierbaard
info@bierbaard.nl

Incurable beer expert.

No Comments

Post A Comment